ALU PROFILI

Ako vašem domu više odgovara prirodni izgled drvena stolarija, a ipak želite iskoristiti sve prednosti modernih PVC prozora i vrata, profili s drvenim dekorima su riješenje za vas. U ponudi imamo 13 različitih drvenih teksura koje izgledom odgovaraju različitim vrstama drveta: hrastu, orahu, bukvi itd.

Prozori svojom bojom, teksturom i oblikom doprinose izgledu arhitekture kao i fasada. Kako bi mogli zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve na izbor imate 49 razlicitih nijansi boja i teksura. Prilikom dizajna vaše stolarije možete kombinirati razlicite boje s vanjske i unutarnje strane kako bi vaši prozori i vrata bojom i teksturom istovremeno odgovarali zahtjevim vašeg eksterijera i interijera.

Aluminij je materijal kojeg je moguce 100% reciklirati. Osim što je ekološki prihvatljiv, zadovoljava i sve standarde kada su u pitanju izolacijska svojstva. Aluminijska obloga dolazi sa vanjske strane PVC profila i može biti u razlicitim bojama po RAL karti. Aluminijska obloga pruža moderan vanjski izgled vašeg doma, dok PVC profil brine o očuvanju unutarnje topline i smanjenju potrošnje toplinske energije.

Iveta koristi okove proizvođaća GU i to iz njihove palete okova Uni-Jet.
Grupacija GU sa središnjim zapornim mehanizmom nudi sustav okova koji je univerzalno primjenjiv za sve oblike prozora i sve PVC, drvene i aluminijske prozore s užlijebom od 16 mm. Uni-Jet program Sa širokim programom skrivenih strana spojnica za PVC, drvene i aluminijske prozore grupacija GU ispunjava visoke zahtjeve za dizajnom i otvara nove prostore za oblikovanje i izvedbu prozora.
Zahvaljujuci potpuno skrivenim spojnicama prozorski profili postaju vizualni akcent.

Kvaliteta izrade i cvrstoca materijala omogučavaju našim proizvodima da ispunjavaju visoke sigurnosne standarde. Osim čeličnih pojačanja u okviru, prozori također imaju višeslojne staklene ploče.
Također kombinacijom različitih svojstava staklenih ploča i karakteristika profila možemo sigurnosna svojstva prilagoditi osobnim zahtjevima svakog klijenta.

Iveta u svojoj ponudi ima nekoliko vrsta sigurnosnih poluoliva za prozore. Nudimo prozorske poluolive čiji se sustav zaštite aktivira tako što poluoliva iz položaja otvaranja, preko položaja «na kip» dolazi do zatvorenog položaja koji aktivira mehanizam zakljucavanja te na taj način
onemogučava lak ulazak provalniku. Postoje i sustavi koji unutar poluoliva imaju sustav zaključavanja putem ključa. Ključ se može nalaziti na prednjoj strani poluolive ili na rozeti. Sami stupanj sigurnosti ovisi o unutarnjem mehanizmu poluolive. Sigurnosna razina ovisi o stupnju snage koju poluoliva može podnjeti pri pokušaju izvlacenja iz rozete.
U ponudi osim standardnih poluoliva imamo i poluolive proizvođača Hoppe.

Prozori i vrata važan su izolacijski element svake građevine. Kombinacija izolacijskih stakala, visokokvalitetnih Veka sintetičkih
profila i sofisticirane višekomorne tehnologije izrade, omogučuje vam
znatne energetske uštede. Kod starih građevina više od trećine
izgubljene toplinske energije (gotovo 40%) uzrokuju stari prozori i vrata. Uzevši u obzir rastuće troškove energenata koji sve više opterečuju budžet domačinstva, te cinjenicu da 78% godišnje potrošnje energije u kućanstvo otpada na grijanje, toplinska izolacija dobiva sve više na
važnosti.

Kalkulator ušteda

Štedite novac, čuvajte prirodu!
Izračunajte uštede koje možete
ostvariti zamjenom stare stolarije
novim Iveta PVC prozorima i vratima.

saznaj više