Iveta

Slide background
Slide background
Slide background

Iveta je vodeća hrvatska tvrtka u proizvodnji PVC i ALU prozora i vrata te srodnih proizvoda, koji za cilj imaju unapređenje kvalitete života ljudi, zaštitu okoliša iuvođenje novih trendova na hrvatsko i regionalna tržišta. Visoka mjerila u kvaliteti izvedbe, cijelovitost usluge i inovativni proizvodi karakteristike su našeg branda, koji je izgrađen oko naših zadovoljnih kupaca: malih obitelji i velikih korporacija.

Iveta je obiteljska tvrtka osnovana 1992. godine u Bjelovaru. U dva desetljeća uspješnog poslovanja proširli smo svoje poslovanje u Hrvatskoj i regiji. Proizvodi i usluga najviše kvalitete stekli su priznanje tisuća zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali povjerenje pustivši nas u svoj dom. Upravo su zadovoljni zaposlenici i klijenti najveća snaga naše tvrtke. Svojim primjerom obitelj Peček je u Ivetu ugradila vrijednosti na kojima danas počiva tvrtka.

Poštenje i iskrenost.

Vjerujemo da su poštenje i iskrenost osnovni preduvijet za uspjeh.

Timski rad i predanost.

Timski rad je temelj našeg uspjeha. Predanost u riješavanju problema i obavljanju zadataka osnažuje timski rad koji je glavna poveznica između zaposlenika i odjela tvrtke. Svaki pojedinac je ključan je za uspjeh tvrtke.

Stručnost i kreativnost.

U Iveti iznimno cijenimo stručnost i kreativnost u izvršavanju svih zadataka. Drukčije mišljenje i inovativnost preduvjet su za razvoj novih ideja i proizvoda.

Zadovoljni zaposlenici.

Zaposlenici su ogledalo tvrtke. Težimo omogućiti našim zaposlenicima najbolje moguće uvijete za rad i napredak te poticati proaktivnost i kreativnost nagrađujući dobre poslovne rezultate. Uzajamno poštovanje i povjerenje omogućuju da nesebičnim timskim radom ostvarujemo zadane ciljeve.

Kvalitetan proizvod i sretni klijenti

Naša najveća vrijednost su zadovoljni klijenti. Kako bi svi klijenti bez iznimke bili zadovoljni, svi naši proizvodi i usluge moraju zadovoljavati najviše standarde.

Bolji Svijet malim koracima.

Svatko može mijenjati Svijet mijenjajući sebe i svoju okolinu. Uvijek smo težili dati doprinos našoj zajednici i pomoći onima kojima je bilo potrebno: profesionalnim organizacijama, kulturnim društvima i ustanovama te običnim ljudima i njihovim obiteljima.