Toplinska izolacija

Prozori i vrata važan su izolacijski element svake građevine. Kombinacija izolacijskih stakala, visokokvalitetnih
Veka sintetičkih profila i sofisticirane višekomorne tehnologije izrade, omogućuje vam znatne energetske uštede.
Saznajte više energetskim uštedama+.

Zvučna izolacija

Buka je sastavni dio naših života. Vrevu urbanog života ostavite iza sebe nakon ulaska u vaš dom. Iveta prozori i vrata idealno su riješenje za zvučnu izolaciju prostora.
Saznajte kako naši proizvodi umanjuju utjecaj buke.+

Sigurnost

Kvaliteta izrade i čvrstoća materijala omogućavaju našim proizvodima da ispunjavaju visoke sigurnosne standarde. Osim čeličnih pojačanja u okviru, prozori također imaju višeslojne staklene ploče. Također kombinacijom različitih svojstava staklenih ploča i karakteristika profila možemo sigurnosna svojstva prilagoditi osobnim zahtjevima svakog klijenta.
Saznajte više o sigurnosnim karakteristikama Iveta stolarije.+

Dugotrajnost

Čak i u ekstremnim klimatskim uvijetima, naši profili su pokazali izvanrednu otpornost. Osim toga jednostavno se održavaju: ravne površine omogućuju lako čišćenje i pranje, a atraktivni izgled profila ne blijedi s vremenom, ne zahtjeva nova bojanja niti dodatnu zaštitu.
Saznajte više o trajnosti stolarije.+

Ekologija

Specifičnost naših proizvoda jest ekološka proizvodnja. U potpuno zatvorenom kružnom procesu proizvodnje drastično je smanjen utrošak vode i energije. Pri proizvodnji se koriste oborinske vode i reciklirani PVC materijali, a Iveta prozori i vrata svojom kvalitetom i svojstvima zadovoljavaju najviše ekološke standarde.
Saznajte više o očuvanje prirode i ekološkima karakteristikama.+

Newsletter