PVC prozori

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

PVC prozori

  • vrhunska izolacijska svojstva Uw = 0.64 W/(m²K) koja smanjuju vaše troškove
  • 5 i 6 komorni profili s čeličnim ojačanjima i trostruko ostakljenje s low-e staklom
  • jednostavno održavanje, čvrstoća i kvaliteta profila garantiraju dugotrajnu i isplativu investiciju
  • više od 50 boja, nijansi drveta i tekstura te različiti oblici za sve ukuse i želje
  • 5 godina garancije na profile i ugradnju

Prozori su iznimno važan građevinski i izolacijski element. Uz svoju funkcionalnu namjenu prozori moraju zadovoljiti i estetsku i izolacijsku zadaću.

PVC profili

PVC prozore izrađujemo od Veka PVC profila klase A koji su zadovoljavaju od zahtjeve blage mediteranske klime do zahtjeva za gradnju pasivnih i niskoenergetskih objekata (šestkomorna tehnologija izrade širine profila od 90mm) Pregledajte PVC profile za prozore u našoj ponudi.

Stakla

Izolacijska svojstva PVC prozora osim o PVC profilu ovise i o načinu ostakljivanja. U novije vrijeme, sa porastom svijesti i potrebe za štednjom energije, sve češće su zastupljena troslojna stakla debljine 36mm, sastava 4-12-4-12-4, s low-e premazom i punjena plinom. Ovdje možete saznati više o staklima za PVC prozore.

U Iveti imamo vlastitu proizvodnju stakla i tako u potpunosti kontroliramo kvalitetu konačnog proizvoda i skraćujemo vrijeme proizvodnje i isporuke.

Okovi

Okovi omogućavaju otvaranje i zatvaranje, te se prema načinu rada razlikuju zaokretni, otklopni, otklopno-zaokretni, klizni, otklopno-klizni, podizno-klizni, harmo itd. Okovi presudno utječu na pouzdano dugogodišnje funkcioniranje prozora, ali i na stupanj sigurnosti, odnosno zaštite od provale.

Izgled vašeg doma

Kako bi estetski zadovoljili sve, od arhitekata i dekoratera, do vlasnika objekata, u ponudi imamo više od 50 različitih boja i tekstura. Uz to možemo u najkraćem vremenskom roku izvesti vrlo zahtjevne i različite oblike i prozora i vrata jer posjedujemo sva potrebna znanja i strojeve. Izaberite boju prozora koja Vam najbolje odgovara.

Kalkulator ušteda

Novi PVC prozori mogu znatno smanjiti račune za grijanje i električnu energiju. Osmi toga, povećavaju vrijednost vašeg doma zbog čega su investicija koja se vrlo brzo isplati.

Kalkulator ušteda je procjena novčanih ušteda koje možete ostvariti zamjenom postojeće stolarije s novom PVC stolarijom. Također je procijenjena količina ugljičnog-dioksida koji se neće emitirati u atmosferu uslijed smanjene potrošnje energije. Izračunajte uštede

Održavanje stolarije

Profili od PVC-a odlikuju se iznimno dugotrajnom površinom koja je jednostavna za čišćenje i održavanje. Za tu svrhu je u pravilu dovoljna mlaka voda s blagim sredstvom za čišćenje ili pranje. Više o održavanju PVC stolarije doznajte ovdje.