Partneri

Slide background
Slide background
Slide background

BKS Gmbh

BKS GmbH je od 1983 godine član grupacije Gretsch-Unitas, a unatrag u više od 100 godina postojanja postala je sinonim za sigurnost, kvalitetu i pouzdanost u svim postupcima zatvaranja i zaključavanja.

Naše partnerstvo garantira najviše sigurnosne standarde Ivetinih proizvoda.

 

Veka

Veka je jedan od najvećih svijetskih proizvođača PVC profila s 25 podružnica na 3 kontinenta i predstavništvima u više od 40 zemalja Svijeta. Od 1969. godine Veka je sinonim za kvalitetu i pouzdanost.

Veka i Iveta partneri su već punih 20 godina. U tom periodu Iveta je prerasla u vodećeg regionalnog zastupnika Vekinih proizvoda.

GU d.o.o.

Kao jedan od največih proizvođača građevinskih okova na svijetu, Gretsch-Unitas unutar svoje grupacije ima zvučna imena u svijetu tehnike BKS, FERCO, GU Automatic i dr. Unazad nekoliko godina tvrtka je poslovanje proširila na Sjevernu i Južnu Ameriku te na azijska tržišta.

U Hrvatskoj tvrtka ima predstavništo u Karlovcu i jedan su od naših najvažnijih partnera. GU okovi i BKS cilindri sastavni su dio Ivetinih PVC proizvoda već 20 godina.

Elumatec

Elumatec je njemačka tvrtka osnovana 1928. godine sa sjedištem u Mühlacker-Lomersheimu. Tvrtka ima podružnice u više od 40 zemalja. Osnovna djelatnost je proizvodnja strojeva za proizvodnju i obradu PVC i aluminijske stolarije.

Elumatec strojevi su temelj naše proizvodnje i čine veliki doprinos u kvaliteti izvedbe naših proizvoda.

Schachermayer

Schachermayer je obiteljska tvrtka iz Austrije osnovana davne 1838. godine. Tvrtkom već šest generacija upravlja obitelj Schachermayer. Od 1996. godine tvrtka ima podružnicu u Hrvatksoj. Inovativne usluge i asortiman od 110 000 artikala dostupnih na skladištu čine tvrtku vodećim distributerom za sva poduzeća i industrije koje se bave obradom drveta, metala i stakla te za dizajnere i arhitekte.

Niz sličnosti između Ivete i Schachmayer m.b.H. učvrstili su partnerstvo koje traje puna dva desetljeća.

Schüring

Ova inovativna njemačka tvrtka osnovana je 1968. godine. Tvrtka je usredotočena na inovacije i unapređenje tehnologije i tehnika proizvodnje i ugradnje PVC stolarije. Poznata je po nizu patenata i inovacija te visokoj kvaliteti proizvoda.

Relax 2000 s.r.o.

Ova slovačka tvrtka od 1997. godine proizvodi rolete i dijelove za rolete. Na tržištu su se nametnuli kvalitetom te osim vlastite proizvodnje, proizvode dijelove stolarije za druge tvrtke. Njihove proizvode koristi više od stotinu tvrtki diljem Europe.

Zbog iznimne kvalitete svojih proizvoda Relax 2000 komarnici i rolete sastavni su dio Ivetinih proizvoda više od deset godina.

Würth

Würth grupaciju čini više od 410 tvrtki u 84 države s ukupno 66,000 zaposlenika. Würth je obiteljska tvrtka koju je 1945. godine osnovao Adolf Würth, a njegov sin Reinhold pretvorio je obrt sa dva zaposlenika u vodeću svijetsku tvrtku s asortimanom od 100 000 proizvoda.

Zbog raznolikosti asortimana i kvalitete proizvoda u proizvodnji naših proizvoda koristimo velik spektar Wurth alata i vijaka.

Somfy

Somfy proizvodi motore, upravljačke i automatske sustave za rolete i tende. Somfy je tvrtka prisutna u 54 države u kojima ima stotinjak predstavništava i podružnica. Ima više od sedam tisuća zaposlenih diljem svijeta. Od 2006. godine tvrtka ima predstavništvo i u Hrvatskoj.

U naše proizvode ugrađujemo različite visokokvalitetne Somfy motore ovisno o namjeni kojoj služe.

Paneta

Paneta je tvrtka koja proizvodi PVC, ALU, HPL panele i ukrasne ispune za vrata. Zbog kvalitete i sigurnosnih karakterisitka svojih proizvoda Paneta je tvrtka dobro poznata u Hrvatskoj!

Kako bi upotpunili ponudu svojih proizvoda i klijentima osigurali sve potrebno za opremanje objekata s Panetom surađujemo već dugi niz godina

Tehnomarket

Vrhunska kvalitet, napredna projektna rješenja i primjena novih tehnologija, kao i izuzetna tehnička podrška klijentima su osnovni principi poslovanja kompanije Tehnomarket, osnovane u Pančevu 1990 godine

Danas, nakon 24 godina, Tehnomarket je prvi izbor klijenata koji zahtijevaju aluminijske profile najviše kvalitete i vrhunske usluge.