• 7 faktora koji utječu na trošak zamjene stolarije

Vi ste tu::/7 faktora koji utječu na trošak zamjene stolarije
26/02/2018

7 faktora koji utječu na trošak zamjene stolarije

Razmišljate o zamjeni stolarije, ali niste sigurni koliko bi vas jedan takav projekt mogao koštati u konačnici? Nažalost, ne postoji gotova formula koja bi vas riješila muka, jer cijena ovisi o više različitih faktora. Konačnu cijenu moći ćete dobiti tek kada se posavjetujete s profesionalcem, koji će procijeniti koje su vaše potrebe i što bi za vaš dom bilo najbolje rješenje.

Dok ste još u istraživanjima i razmišljanjima, donosimo vam nekoliko faktora koji utječu na trošak, kako bi imali više informacija i smjernica pri uspoređivanju različitih opcija.

STIL NOVIH PROZORA I VRATA

Ovisno o stilu – boji i obliku prozora, varira i cijena. U Iveti možete odabrati više od 40 različitih boja i tekstura prozora i vrata. Niste ograničeni ni oblikom – četvrtasti ili okrugli – vaši prozori i vrata mogu biti oblika kakvog želite, jer za vas izrađujemo prozore i vrata posebnih veličina i oblika, prema vašim željama. Odaberite boju i oblik prozora koji se najbolje uklapa u vaš dom!

MATERIJAL – PVC ILI ALU PROFILI

Novi PVC ili aluminijski prozori? Svaki materijal ima svoje posebnosti i prednosti, ovisno o lokaciji i potrebama kojima je namijenjen. Odaberite materijal koji najbolje odgovara vašim potrebama.

DODATCI I OPCIJE ZA NOVU PVC I ALU STOLARIJU

 

Ovisno o dodatnim opcijama, varirat će i trošak vašeg projekta. Cijena će varirati ovisno o količini dodataka i opcija koje odaberete za svoje nove prozore – rolete, grilje, komarnike, posebne kvake i slično.

Kalkulator ušteda

Štedite novac, čuvajte prirodu!
Izračunajte uštede koje možete
ostvariti zamjenom stare stolarije
novim Iveta PVC prozorima i vratima.

saznaj više