Profil

Izolacijska svojstva drvenih prozora ovise i o načinu ostakljivanja. U novije vrijeme, sa porastom svijesti i potrebe za štednjom energije, sve češće su zastupljena troslojna stakla debljine 44 mm, sastava 4-16-4-16-4, s low-e premazom i punjena plinom. U Iveti imamo vlastitu proizvodnju stakla i tako u potpunosti kontroliramo kvalitetu konačnog proizvoda i skraćujemo vrijeme proizvodnje i isporuke.

Moderna građevinska industrija u novije doba je sve više naklonjena aluminiju, koji je jedan od vodećih materijala zahvaljujući činjenicima da je lagan i čvrst, da se jednostavno obrađuje i da je otporan na različite vremenske uvjeteBaš iz tih razloga je i aluminijska stolarija i popularna među modernom granjom, te ju arhitekti vole. Osim klasične aluminijske stolarije, kombinacija aluminij-drvo također je sve više zastupljena. Iz ova dva materijala izvulo se ono najbolje – čvrstoća aluminija, te izvrsna izolacijska svojstva drveta.

U ponudi boja imamo 6 standardnih boja, te sve ostale Ral boje koje je moguće naručiti uz nadoplatu.

Standardne boje su naturale, castagno, verde bottiglia, verde foresta, grigio pietra, rosso paduk, rosso svedese, noce.

Vrata i prozore povremeno prebrišete mokrom krpom i toplom vodom. Ne preporučamo korištenje grubih mrežica i žičanih spužvica, kao ni sredstva za čišćenje u bilo kojem obliku. Redovito čistite prašinu i odstranjujte druge vrste naslaga sa profila, okova i brtvi po rubovima profila.

Kalkulator ušteda

Štedite novac, čuvajte prirodu!
Izračunajte uštede koje možete
ostvariti zamjenom stare stolarije
novim Iveta PVC prozorima i vratima.

saznaj više