Profil

Izolacijska svojstva  prozora osim o profilu ovise i o načinu ostakljivanja. U novije vrijeme, sa porastom svijesti i potrebe za štednjom energije, sve češće su zastupljena troslojna stakla debljine 44 mm, sastava 4-16-4-16-4, s low-e premazom i punjena plinom. U Iveti imamo vlastitu proizvodnju stakla i tako u potpunosti kontroliramo kvalitetu konačnog proizvoda i skraćujemo vrijeme proizvodnje i isporuke.

Drvo kao prirodni materijal uvijek mami poglede kada je riječ o njegovoj upotrebi u građevini. Drvo zadržava osobine živog organizma, te uvijek odiše prostorom kao ugodan i svjež materijal. Drvo je materijal koji uvijek diše i brine se za neprestanu prirodnu izmjenu zraka u prostorima te njegovu jednakomjernu vlažnost. Na taj način stvara ugodnu atmosferu u vašem domu.

U ponudi boja imamo 6 standardnih boja, te sve ostale Ral boje koje je moguće naručiti uz nadoplatu.

Standardne boje su naturale, castagno, verde bottiglia, verde foresta, grigio pietra, rosso paduk, rosso svedese, noce.

Vrata i prozore povremeno prebrišete mokrom krpom i toplom vodom. Ne preporučamo korištenje grubih mrežica i žičanih spužvica, kao ni sredstva za čišćenje u bilo kojem obliku. Redovito čistite prašinu i odstranjujte druge vrste naslaga sa profila, okova i brtvi po rubovima profila.

Kalkulator ušteda

Štedite novac, čuvajte prirodu!
Izračunajte uštede koje možete
ostvariti zamjenom stare stolarije
novim Iveta PVC prozorima i vratima.

saznaj više