Kako bi estetski zadovoljili sve, od arhitekata i dekoratera, do vlasnika objekata, u ponudi imamo više od 50 različitih boja i tekstura. Uz to možemo u najkraćem vremenskom roku izvesti vrlo zahtjevne i različite oblike i prozora i vrata jer posjedujemo sva potrebna znanja i strojeve. Izaberite boju prozora koja Vam najbolje odgovara.

Prozori svojom bojom, teksturom i oblikom doprinose izgledu arhitekture kao i fasada. Kako bi mogli zadovoljiti sve ukuse i zahtjeve na izbor imate 49 različitih nijansi boja i teksura. Prilikom dizajna vaše stolarije možete kombinirati različite boje s vanjske i unutarnje strane kako bi vaši prozori i vrata bojom i teksturom istovremeno odgovarali zahtjevim vašeg eksterijera i interijera.

Ako vašem domu više odgovara prirodni izgled drvene stolarije, a ipak želite iskoristiti sve prednosti modernih PVC prozora i vrata, profili s drvenim dekorima su riješenje za vas. U ponudi imamo 13 različitih drvenih teksura koje izgledom odgovaraju različitim vrstama drveta: hrastu, orahu, bukvi itd.

Rosenheim i Passivhaus Institut certifikati potvrđuju kvalitetu naših PVC profila: vodotpornost, čvrstoću i izolacijske karakteristike.

Redovito održavanje vaših prozora i vrata omogućuje da oni zadrže svoj prvotni izgled dulji vremenski period. Sredstva za održavanje koja se nalaze u Iveta setu za održavanje štite vašu stolariju od vanjskih utjecaja, poput UV zračenja.

Kalkulator ušteda

Štedite novac, čuvajte prirodu!
Izračunajte uštede koje možete
ostvariti zamjenom stare stolarije
novim Iveta PVC prozorima i vratima.

saznaj više