• Top 7 prednosti nove PVC stolarije

Vi ste tu::/Top 7 prednosti nove PVC stolarije
26/02/2018

Top 7 prednosti nove PVC stolarije

Zamjena stolarije je proces, ali i ulaganje, koje zahtjeva istraživanje, vaganje opcija i na kraju i donošenje odluke o zamjeni starih prozora i vrata. U ovom članku donosimo kratki presjek top 7 prednosti zamjene stolarije.

Želite više informacija o PVC stolariji? Potražite ih na našem webu. U slučaju da imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite, rado ćemo pomoći!

1. Veće energetske uštede – manji računi za grijanje i hlađenje

PVC i ALU stolarija ima vrhunske izolacijske karakteristike. Drugim riječima, PVC ili ALU prozori i vrata bolje ‘odvajaju’ unutrašnjost vašeg doma od ekstremnih vanjskih temperatura. U hladnim zimskim danima toplinu zadržavaju unutra, a u vrućim ljetnim danima ostavljaju je vani. Dobre izolacijske karakteristike za sobom povlače i niže energetske troškove, jer sustavi za grijanje i hlađenje trebaju utrošiti znatno manje energije kako bi naš dom održali na ugodnoj temperaturi u svako godišnje doba.

2. Brzi ‘makeover’ vašeg doma

Stari prozori i vrata, osim što nisu energetski učinkoviti, često mogu narušavati i estetiku vašeg doma. Zamjenom stare stolarije u kratkom ćete roku osvježiti izgled vašeg doma – iznutra i izvana. Pogotovo jer možete odabrati više od 40 različitih boja i tekstura prozora, koji ne moraju nužno biti isti iznutra i izvana. Inspirirajte se, unesite promjene u vaš životni prostor!

3. Više prirodnog svjetla uz UV zaštitu

Novi PVC ili ALU prozori i vrata mogu imati uže okvire i veću staklenu površinu, a to znači da propuštaju više prirodnog svjetla u vaš dom. Osim toga, UV zaštitni sloj na staklenim površinama zaštiti će vaš namještaj, zidove i podove od blijeđenja i tako im produžiti ‘rok trajanja’.

Kalkulator ušteda

Štedite novac, čuvajte prirodu!
Izračunajte uštede koje možete
ostvariti zamjenom stare stolarije
novim Iveta PVC prozorima i vratima.

saznaj više