Proizvodnja PVC i ALU stolarije

Iveta je jedan od najvećih proizvođača PVC i aluminijske stolarije u Hrvatskoj. Od 1992. godine u proizvodnju uvodimo najnovije trendove i najmodernije tehnologije. Partnerstva s vodećim tvrtkama u industriji omogućuju nam da naši proizvodi kvalitetom prednjače na tržištu regije. Visoki ekološki standardi postavljeni su već u proizvodnom procesu u kojem se koriste najkvalitetnije sirovine i materijali koji omogućuju da Iveta prozori i vrata čuvaju vaš dom i okoliš.
Saznajte više o našem proizvodnom procesu>

Cijelovita usluga ugradnje

Već 20 godina proizvodimo prozore i vrata i svoje usluge smo u potpunosti prilagodili potrebama naših klijenata. Usporedno razvoju modernih i kvalitenih proizvoda, formirali smo na tržištu jedinstvenu i cijelovitu uslugu kako bi cijeli proces nabave nove stolarije bio što ugodniji za vas. Osiguravamo vam demontiranja postojeće stolarije, zbrinjavanje građevinskog i ostalog otpada, ugradnju nove stolarije i čišćenje nakon ugradnje. Sve obavljaju uigrani timovi naših zaposlenika što smanjuje vrijeme izvođenja radova.
Saznajte više o našim uslugama>

Reklamacije

Središte našeg poslovanja su naši klijenti. A sretni klijenti su naša najbolja referenca. Kako bi bili sigurni da su naše usluge i proizvodi ispunili vaša očekivanja, nekoliko dana nakon ugradnje će vas kontaktirati naši zaposlenici. Uz to smo, jedini na tržištu, osigurali tim za reklamacije kako bi u što kraćem roku otklonili nedostatke i osigurali vam uslugu i proizvod koji očekujete. Više o reklamacijama saznajte ovdje.
Saznajte više o procesu reklamacije>

Učestala pitanja i odgovori

Slušajući klijente naučili smo najviše o našim proizvodima i uslugama, ali i o vašim potrebama i željama. Na taj smo način svaki dio našeg poslovanja usmjerili na poboljšanje konačne usluge i proizvoda. Kako bi korisnici u najkraćem mogućem vremenu saznali sve što ih zanima o PVC i Alu prozorima i vratima te pratećim uslugama sastavili smo listu odgovora na pitanja koja najčešće zanimaju korisnike koji kupuju PVC stolariju.
Saznajte kako održavati PVC i AUL stolariju>

Kalkulator ušteda

Štedite novac, čuvajte prirodu!
Izračunajte uštede koje možete ostvariti zamjenom
stare stolarije novim Iveta PVC prozorima i vratima.

saznaj više